Onze diensten

Zakelijk transport

u bent bij ons welkom voor uw zakenreizen in Nederland. Wij doen ons best om uw gasten veilig en betrouwbaar te vervoeren. Voor de grote bedrijven hebben wij luxe taxi's en taxibussen beschikbaar. Wij werken met ervaren en vakkundige chauffeurs. Wij zijn altijd op tijd op de afgesproken locatie en u ontvangt achteraf een factuur en uw gasten hoeven niet in de Taxi te betalen.

Taxi in Leiden

Wij bieden 7 dagen per week, 24 uur per dag taxidiensten aan. Boek uw taxi bij ons en profiteer van onze betaalbare vaste taxitarieven. Nachtvervoer en regionale taxi beschikbaar

Taxi bus in Leiden

Taxlineservice heeft ook een taxibus. Voor het groepsvervoer van 7 personen (mercedes v klasse VIP) of 8 personen (mercedes Vito) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 24 uur 7 dagen per dag een taxibusdienst.

Schiphol service

Taxlineservice rijdt dagelijks van Leiden naar Schiphol en van Leiden naar Rotterdam Airport om gasten op te halen en terug te brengen. We zijn trots op onze Taxi Airport service omdat we het meest gekozen bedrijf zijn voor het afleveren en afhalen op Schiphol.

Stadstaxi in Leiden

Taxlineservice brengt u veilig en op tijd naar de opgegeven bestemming.

Resultaten

We zijn trots op Taxlineservice omdat we elke dag honderden mensen veilig naar hun bestemming brengen. Ook onze chauffeurs zijn onze klanten dankbaar dat ze voor ons hebben gekozen.

0
Jaar ervaring
Vaste klanten
Ritten per jaar
0
Vaste medewerkers